Skip to content

Decàleg ideològic

A Impulsem Manresa ens mou la voluntat de transformació que necessita Manresa. En els últims anys la ciutat ha viscut un procés de degradació fruit de la inoperància i de la manca de visió estratègica dels últims governs municipals. Des de l’Ajuntament apostarem per un ciutat amb objectius estratègics a llarg termini i que torni a il·lusionar, amb projecció de futur i oportunitats pels joves. Volem una ciutat agradable i segura pels veïns i visitants que deixi de ser de pas per convertir-se en ciutat capital. Aquesta transformació que projectem requerirà de treball i esforç, però posarem tota la nostra voluntat i estima per Manresa per fer-ho possible. Ens acompanyes a Impulsar ... 

 • Una Manresa amb talent i innovació:

  Creiem en una ciutat que atrau persones amb iniciativa i talent, que portin un valor afegit a l’economia i creïn una marca diferenciadora de Manresa. Donem suport al projecte universitari de la Fàbrica Nova, i demanem que sigui la UPC qui el lideri.

 • Una Manresa segura, cívica i respectuosa: 

  Volem una ciutat i uns barris on les persones i els visitants puguin passejar-hi de forma tranquil·la. Vetllarem per la tranquil·litat dels nostres comerços i negocis a peu de carrer.

 • Una Manresa atractiva: 

  Projectem una ciutat que cuida l’urbanisme, l’arquitectura i el seu patrimoni històric i que potencia la bellesa urbana. Una Manresa que sigui agradable per passejar-hi i per viure-hi. 

 • Una Manresa econòmicament empoderada: 

  Per ser un pol d’atracció d’empreses necessitem potenciar  la indústria més avançada i amb alt valor afegit, com la metal·lurgica o teconlògica.

 • Una Manresa verda: 

  Visualitzem una ciutat que integra zones verdes, d’esbarjo i peatonals, on el vianant és el protagonisme, agafant l’exemple de d’altres trames urbanes. 

 • Una Manresa comercial i associativa: 

  Volem una ciutat comercialment potent amb un teixit associatiu sòlid i dinamitzador que doni vida i caràcter als barris.

   

   

 • Una Manresa cultural: 

   

  Posem en valor el patrimoni històric i patromonial així com els atractius turístics i culturals de Manresa. Volem convertir la ciutat en una capital vitivinícola de Catalunya, fent bandera de la DO Pla de Bages

 • Una Manresa esportiva: 

  Fomentarem l’esport com a eina de cohesió social i per a una vida més saludable. Al mateix temps, reivindiquem el potencial dels nostres equips esportius, que són motiu d’orgull per a la ciutat.

 • Una Manresa ben connectada: 

  Reivindiquem una ciutat que tingui una millor connexió amb Barcelona i amb les altres nuclis que l’envolten, com a factor clau per ser més competitius a nivell econòmic i social.

 • Una Manresa inclusiva: 

  Creiem en una ciutat diversa i respectuosa amb tots els seus col·lectius, permetent que tothom pugui desenvolupar el seu projecte de vida amb plena llibertat, i amb especial atenció a aquells grups més vulnerables.

Capture111

El marc ideologic de la candidatura.

Picture1111