Skip to content
230302 Impulsem-49
230302 Impulsem-63
230302 Impulsem-47

El millor equip

230302 Impulsem-2

Joan Vila i Marta

Joan Vila s’ha format per liderar projectes i ser emprenedor (màsters en Direcció Comercial i Màrquèting per EAE i EADA) i ara, en la línia política, està cursant el grau de Ciències Polítiques i de l'Administració.

Tot i començar al món de la banca, posteriorment va passar per diferents empreses líders del sector de l'embalatge fins arribar a Torraspapel on va exercir de directiu de la casa més de 15 anys, previ a establir-se com a emprenedor en el grup d'empreses que regenta actualment, principalment del sector del comerç i serveis.

Des de fa anys, la seva implicació és molt gran en organismes empresarials que ajuden al desenvolupament del territori. És membere del Comitè de Direcció de la Cambra de Comerç de Manresa i tesorer. També ha estat Vicepresident de PIMEC comerç a nivell nacional, Vicepreseident de PIMEC autònoms i membre del Consell del Treball autònom, entre d'altres.
230302 Impulsem-9

Jesús Alonso

Es va graduar com arquitecte en l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona l’any 1973. Té una dilatada trajectòria al servei de totes les Administracions Públiques, tant de l’Estat com a nivell autonòmic i local, gestionant polítiques públiques en matèria d’Urbanisme, MediAmbient, Patrimoni , Economía, Hisendes Públiques i Fiscalitat Local.

A més, va desenvolupar estratègies d’innovació, de gestió empresarial i de foment de l’Arquitectura. Fou Degà del Col.legi d’Arquitectes de Catalunya i Conseller del “Consejo Superior de Arquitectos espanyol. És funcionari, per oposició, de la Diputació de Barcelona des de 1978. També té experiencia en la docència universitària exercint de professor en diversos màsters de la seva branca. A banda, és soci fundador de l’organització Arquitectos sin fronteres.

La seva gran afició és l’atletisme, esport en el qual s’hi va dedicar durant la joventut, arribant a ser campió de Catalunya indoor de salt d’alçada i campió d’Espanya universitari en relleus 4x100.

230302 Impulsem-25

Dolors Masats

És llicenciada en Filologia Anglesa i Germanística, i Doctora en Ciències de l’Educació. Va iniciar la seva carrera docent com a professora de llengües estrangeres (anglès, català i castellà) en escoles d’idiomes, en instituts de secundària, centres penitenciaris i en diverses universitats catalanes.
Actualment treballa a la Universitat Autònoma de Barcelona, on és professora agregada i Directora del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura, i de les Ciències Socials. Es dedica a la formació de docents, al disseny, la implementació i l’avaluació de propostes curriculars i d’aula que s’estructuren a partir de projectes multilingües i multidisciplinaris, i a la recerca en el camp de l’educació plurilingüe. És membre fundadora del Grup de Recerca en Ensenyament i Interacció Plurilingüe (GREIP) i de l’Associació Internacional Éducation et Diversité Linguistique et Culturelle (EDiLiC). 

Va créixer al Barri de la Sagrada Família on era membre del Mijac SAFA, primer, i després de l’Agrupament Escolta Antoni Gaudí. També ha estat membre del cos de dansa del Casal Cultural Dansaires Manresans i del Grup de Dansa Cor de Catalunya. Ha realitzat tasques de voluntariat en la comunitat Wichí del Chaco argentí i en la comunitat EK. A banda, ha participat en les sessions plenàries del Consell Municipal de Solidaritat de l’Ajuntament de Manresa i en diverses activitats organitzades per Casa per la Solidaritat i la Pau Flors Sirera.

230302 Impulsem-15

Anna Barriga Morell

És diplomada en Ciències Empresarials a la UVIC-UCC i està especialitzada en anàlisis comptable. Ha portat la comptabilitat i ha fet tasques d’assesorament fiscal, laboral i comptable en diverses empreses. De Badalona de tota la vida, es va traslladar a Manresa ara fa més de 20 anys, on es va integrar ràpidament. Per ella Manresa és una ciutat amb molt potencial, té moltes cares bones i d’altres en que necessita millorar. Es defineix com una persona pacient i analítica que abans de fer una crítica pondera les seves observacions i la informació que necessita per tal que la crítica sigui constructiva.
És ara, en un moment professional  i personal de maduresa, que se sent preparada i amb força per posar-se al servei de la ciutat i encarar nous reptes. Té la il·lusió i el compromís que fan falta perquè Manresa torni a bategar i esdevingui més per forta, acollidora, segura, solidaria i amb empenta.
230302 Impulsem-6

Joan Torres

S’ha format en Lideratge, Habilitats Directives i Gestió Sanitària per a Directius i està especialitzat en Atenció al Client, Direcció de persones, Gestió d’emocions, Relacions Interpersonals i Treball en Equip. Actualment és Cap de Gestió de Pacients d’Althaia, Xarxa Assistencial i Universitària de Manresa. En la faceta política ha estat alcalde de Sant Vicenç de Castellet entre 2011 i 2019 i abans havia estat regidor durant un mandat. 

Sempre ha estat vinculat a les entitats del seu poble i reconeix estar orgullós d’haver pogut servir la seva gent durant 8 anys. És un apassionat de la psicologia, les relacions entre les persones, la pintura i l’aquariofília.

230302 Impulsem-19

Marta Sánchez Valera

És enginyera tècnica agrícola i enginyera agrònoma. Ha treballat en diverses empreses de la indústria agroalimentària com a tècnica de control i d’inspeccions de mediambient així com  d’ajuts i subvencions. Destaca que està enamorada de la seva feina vocacional i que ajudar a que la gent pugui desenvolupar el seu projecte personal i romandre al territori està al seu ADN.

Es defineix com una mare enamorada de la família i de passar temps amb els seus fills adolescents així com de gaudir d’una conversa amb les amigues.

230302 Impulsem-37

Joan Gil i Oliveras

És llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB, està especialitzat en desenvolupament rural en aquesta mateixa universitat i també va cursar un Màster en Anàlisi de l’Entorn Econòmic a la UOC. A més, actualment està finalitzant un Màster en Marquèting Polític a la UAB.

Actualment és Tècnic de Suport de Direcció en el Centre CECAS i anteriorment havia estat tècnic de Projectes i subvencions a l’ONG Down Catalunya i coordinador de centres d’acollida sociolingüístics a la Fundació Pere Tarrés.

És fundador i ideòleg d'Ecolingüistes, membre de Justícia i Pau Manresa, ex-Secretari de joves de l’ANC, és representant d’estudiants a la UAB i havia co-liderat l’Escola de la Pau de Manresa. La seva gran passió és el manga, especialment en català, i també del món dels Dinosaures i els Clics.

230302 Impulsem-11

Albert Carrascosa Mallafrè

Va cursar un màster en Business Administration a Esade i és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UNED i diplomat en Ciències Empresarials per la UB. A més, té un postgrau de Direcció Urbanística per la UPC i va cursar un Seminari de Lideratge i Intel·ligència Emocional i un altre de Direcció Estratègica a l’estranger. Actualment és director d’expansió a la botiga de moda i complements Misako i ha exercit de gerent, director financer i comptable en diferents sectors durant la seva carrera professional.

Albert Carrascosa ha estat vinculat com a esportista a dos clubs de la ciutat. Va ser futbolista al Centre d’Esports de Manresa entre 1982 i 1995 i atleta al Club Atlètic Manresa entre els anys 1985 i 1991. A banda, ha estat membre de l’entitat Rotary Internacional entre 1998 i 2019.

230302 Impulsem-39

Josep Puig Ros

És graduat en Administració i Direcció d’Empreses per ESADE i es va especialitzar en anàlisi de dades i emprenedoria tecnològica a la McGill University de Montréal. També va cursar estudis de màrqueting digital a ESIC (Madrid). Va començar la seva etapa professional fent funcions de consultor social a Rikolto i sent becari d’ecommerce i màrqueting a Ametller Origen. Posteriorment, ha treballat en la gestió de proveïdors, clients i vendes a Amazon i Glovo i ara és gestor d’equips comercials a Amazon a Espanya, França i Itàlia.

El seu temps lliure el passa corrent, la seva gran passió, i també és aficionat al bàsquet. Ha exercit de jugador i entrenador a La Salle Manresa i d’àrbitre per a la federació Catalana de Bàsquet durant 6 anys.

230302 Impulsem-34

Oriol Ges

Oriol Ges és graduat en Economia per la UAB al 2015 i té una destacada formació complementària en aquest àmbit. Va viure un any a l’estranger cursant Economia Empresarial a la Universitat de Trento, té un postgrau en finances per la UPF i actualment està cursant el màster en Direcció Financera a EAE Bussiness School. És col·legiat del Col·legi d’Economistes de Catalunya.
Des del 2016 desenvolupa la seva carrera professional al sector financer. Abans d’entrar al sector financer va tenir altres experiències professionals en l'àmbit de la gestió empresarial.  A més, durant el curs 2018-2019 va ser professor d’italià de la FUB, idioma que domina a la perfecció gràcies a la seva estada al país.

Va ser col·laborador de l’ANC i un dels impulsors de les seves joventuts a la comarca. A més, ja té experiencia amb la política local. Va ser un dels integrants de la llista de Millor Manresa, candidatura que va concórrer en les eleccions municipals de 2015.

230302 Impulsem-30

Fina Soler Bruch

Va cursar un cicle de Formació Professional en Administració i actualment treballa al sector de la banca com a gestora comercial. Abans havia estat coordinadora i administrativa en diversos centres mèdics.
Per altra banda, a dia d’avui forma part de l’associació Dones Emprenedores i Innovadores de Manresa (DEIM).

La seva gran passió és el món de la cuina i la gastronomia, inclòs l’àmbit vitivinícola, i també li agrada practicar senderisme.